Autoschadeherstel, schade expertise en brede persoonlijke dienstverlening

Autoschadeherstelbedrijf Poepe BV in Assen houdt zich bezig met compleet schadeherstel aan personenauto's en bedrijfsauto's, het uitvoeren van kunststofreparaties, ruitreparaties, uitdeuken zonder spuiten, alsmede service aan airco-installaties.

We zorgen, indien gewenst, voor vervangend vervoer en kunnen de totale afwikkeling met de verzekeringsmaatschappijen voor u regelen.

Schademelding
U meldt de schade bij autoschadeherstelbedrijf Poepe BV. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor een gesprek over uw auto en autoschade.Tijdens dit gesprek wordt de schade bekeken en een prognose gemaakt van de schadekosten. Wij kunnen u tele- expertise aanbieden. Dit betekent dat wij in overleg met uw verzekeringsmaatschappij afspreken hoe wij uw auto op de juiste wijze  kunnen repareren en herstellen. Wij spreken daarna samen u af wanneer de daadwerkelijke reparatie van de auto plaatsvindt.

Schadetaxatie en uw verzekeringsmaatschappij
Als er formeel opdracht is gegeven tot reparatie wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met degene die de schadereparatie moet betalen.. Dit kan u als eigenaar betreffen, maar ook uw tegenpartij. Maar meestal gaat het via de verzekeringsmaatschappij.. Zodra er toestemming is van de betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade. Door duidelijke afspraken met u en de verzekeringsmaatschappij wordt uw autoschade optimaal hersteld..